top of page

EduFestival: Škola a rozvoj potenciálu

V úterý 4. 10. 2022 se v pražském Cubex Centru koná unikátní studijní festival o úspěchu, talentu a studiu v zahraničí. EduFestival.

Program je plný inspirativních přednášek, zajímavých osobností, setkání se zástupci zahraničních středních škol, panelových diskuzí s odborníky, workshopů a mnoho dalšího. Mezi vystupující patří i Petr Chára z Iniciatvy Kybez.


„Vzdělávání chápu jako celoživotní cestu, nedílnou součást každého životního příběhu, inspiraci i reflexi konání, chování a práce každého jednotlivce. Jako účastník tohoto procesu se snažím zejména mladým lidem pomáhat nalézat jejich cesty být spokojeným a čestným člověkem. “

Petr Chára


Petr Chára je pedagog, konzultant, poradce a inovátor. Téměř tři desítky let působí ve školství, mj. 16 let ve vedení prestižního kolejního gymnázia s programem IB, hodnotitel a team leader IB Economics, předseda výboru správní rady Anglo-American University, předseda Rady pro vzdělání iniciativy Kybez, konzultant ČT edu, konzultant, poradce na řadě veřejných i privátních ZŠ, SŠ, vzdělávacích projektů, zástupce ředitele ZŠ, aktivní pedagog na gymnáziu. V osobním životě je vášnivý a celoživotní cestovatel, hobby běžec, zakladatel charitativního běhu Run and Help (Konto Bariéry).


Vstup na festival je zdarma.


Více informací naleznete zde: https://edufestival.cz/





12 zobrazení
bottom of page